vrijdag 31 december 2010

oud (en) nieuws


De redactievergadering die ik en Gerrit al dagen van tevoren aan het voorbereiden was, is van de baan. Sideburner is de stad in gegaan en zal wel morgenmiddag om drie uur thuis komen. Rond die tijd staat Soul-X te 'shaken' van de adrenaline vanwege zijn optreden in Het Pandje. We hebben ijdele hoop dat zusje de keuken weer schoon heeft, nadat ze vandaag oliebollen heeft gebraden... En zo zit ik nu lekker alleen op de redactie!

Allereerst een oproep aan ALLE bezoekers van Soul-xotica: Laat eens van je horen! Ik heb al maanden drie geregistreerde volgers, maar heb begrepen dat er meer bezoekers zijn die regelmatig hier komen. En ben ik sindskort begonnen met reclame maken. Dus als je volger wilt worden, is dat helemaal geweldig, maar anders: Stuur eens een mailtje! De t-shirts komen in mei...

De doelstellingen zijn aangepast. Ik schreef enkele maanden geleden al dat mijn vader ongeneeslijk ziek is. Dat gaat inmiddels erg hard achteruit. De geplande 365 berichten op 1 maart ga ik niet meer halen. Wel zet ik alvast een paar hoesjes in de wacht voor 'hoesbuien'. Ik beloof niet iedere dag, maar tussen overlijden en begrafenis ga ik een paar hoesjes uploaden.

En zo dubbel begint mijn 2011... 'De laatste slagen zijn gevallen, een vuurpijl schiet de hemel in'. 'Meester Prikkebeen' blijft mijns inziens het leukste excuus om oud en nieuw te vieren en minder afgezaagd dan U2 en Abba bij elkaar!

Rest mij mijn volgers, bezoekers en toevallige passanten allen een voorspoedig jaar toe te wensen met mooie muziek! Als wij daarin dagelijks mogen inspireren???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten