zaterdag 18 december 2010

psychologie volgens Cilf...


Natúúrlijk wacht een ieder met smart op een terugblik van gisteravond. Uw scribent was even tijdelijk overleden, waardoor vandaag maar liefst twee postings. Het goede nieuws is dat het optreden van Rabinet Kutte binnenkort via Youtube in de huiskamer kan worden beleefd! Of ik daar blij mee ben? Tsja, vandaag ben ik beter in staat te relativeren, maar het liep anders dan gepland!

Chemoboi deed een soundcheck, maar ging opeens helemaal los. Ik had geen microfoon en ook mijn bedachte opbouw mislukte jammerlijk. Ik hoop dat het clipje nog wel iets van de anarchie weergeeft...

Waar ging het mis? Vooraf aan Trashfest 2009 liepen we elkaar op te hitsen en gingen zo het podium op. Die 'get together' heb ik vooral gemist waardoor Rabinet Kutte vooral noise van Chemoboi was en idioterie van Cilf. De eenheid ontbrak.

Bovendien had ik in juni 2009 meer opgekropte frustraties dan tegenwoordig. Nu adem ik geregeld uit of maak een stevige wandeling. En dus is er minder tot geen behoefte aan oeverloos geschreeuw.

Het optreden moet de volgende keer voor mij iets gestructureerder zijn en dat geldt ook voor het experiment Strontvlieg FM. Het aanstellerige gekrijs komt niet meer vanzelf. Jammer? Nee hoor, ik voel me er prima bij.

Megakronkel en structuur? Dat heeft nog nooit gepast! Tot volle tevredenheid mag ik concluderen dat de jongemannen nog steeds even eigenzinnig te werk gaan. Ravage ontstond ooit uit een DIY-principe: Zorg ervoor dat je zelf een leuke avond hebt. Wat het publiek denkt, is van secundair belang. Megakronkel is daarmee de ultieme band van het feestje. Komen die videobeelden ook op Youtube?

Met de illustratie wuif ik even naar de lief van Jan. Ik wil jullie bedanken voor de fijne woorden wat betreft Soul-xotica! Super om te weten dat het wordt gewaardeerd!

Later vandaag nog een blik op vanavond...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten