woensdag 22 december 2010

hier en nu


Enerverende dag, die woensdag... Omdat mijn contract leest dat ik vier dagen per week werk, is dit sinds oktober mijn vaste vrije dag. En laat nu iedere vrije dag 'rokjesdag' zijn! Vandaag uiteraard wel met een pak panty's en een wollen maillot eronder... Op de afdeling hebben ze wat te praten, want ik kwam twee collega's tegen. De ene keek vol afkeuring, maar de andere keek eerder verbaasd. Kom op Netty, ik zag het wel, jij vond het gewoon stoer!

Overigens voelt het inmiddels al zó natuurlijk aan, dat ik voordat ik naar het werk ga moet controleren of ik wel een broek aan heb. En met de post in de buitenlucht met de maillot eronder. Ik heb het nog geen moment koud gehad.

Aanvankelijk had ik aan een zoethoudertje gedacht en dat is het feitelijk ook. Alleen kon ik gisteravond niet op Singlehoesjes terecht, waardoor ik dit bericht schrijf bij mijn ontbijt. En het gaat bijna nét echt lijken qua lengte!

De middag begon bij de psychologe, de eerste behandelaar in twee jaar waar ik vertrouwen in heb! Dit snijdt hout, ook al zijn de sessies loodzwaar. Daarna koffie gedronken bij Roelien en tot slot naar Het Pandje waar ik een bijzonder gesprek had met Gerrit. Nee! Ditmaal geen alter ego-mopje, het was een naamgenoot.

Intussen hoorde ik ondermeer dit nummer. Het gesprek ging door, maar normaal val ik stil. Een nummer met eeuwigheidswaarde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten