zondag 31 maart 2024

Eindstreep: maart 2024


Hoewel ik nog altijd tien afleveringen heb gepubliceerd, is maart een relatief 'rustige' maand. Ik heb nog een aantal singles besteld in eind februari en deze komen binnendruppelen in de eerste week van de nieuwe maand. Buiten dat koop ik slechts een handjevol singles online maar nog wel een aantal 'pre-orders' die mogelijk pas in april verschijnen. Het bezoekje aan Beilen zorgt nog voor de meeste singles gedurende maart. Tijd om de balans op te maken van deze maand en in april met frisse moed verder. Ik heb de weersvooruitzichten nog niet gezien maar hoop dat ik ergens plek kan vinden voor een kleine struintocht in Utrecht of zelfs De Bilt. Ik heb geen plek voor tientallen singles maar kan me niet voorstellen dat ik met lege handen terug kom.

Ik trek in maart 49 maal de portemonnee. Daarvan zijn 29 nieuwe titels voor de Gele Bak en 12 voor de Blauwe Bak welke inmiddels zijn gearriveerd. Er zijn drie uitstaande 'pre-orders' waarvan eentje overigens al onderweg is vanaf de douane. Er zou eentje op 29 maart verschijnen maar daar heb ik nog geen bericht over gehad. In totaal zijn er vijf singles die ik als dubbel mag rekenen. Laat me beginnen met de top tien van de Gele Bak.

1. She's My Girl - The Turtles

2. Runaway - Solution

3. This Is It - Kenny Loggins

4. Spinning Wheel - Blood Sweat & Tears

5. Just The Two Of Us - Grover Washington Jr.

6. Ballad Of You & Me & Pooneil - Jefferson Airplane

7. Southern Nights - Glen Campbell

8. Nevertheless - Eclection

9. John Wayne Is Big Leggy - Haysi Fantayzee

10. Herlig-Herlig - Klaus & Servants

De nummers 1, 4, 6 en 8 zijn overgebleven van vorige maand. In de top tien van de Blauwe Bak zijn dat de nummers 1, 2 en 6.

1. Skinny Dippin' - Lynda Seals

2. I Believe In The Stars - The Caprells

3. Doin't It All For You - Robert Chini

4. Be There In The Morning - Renee Geyer

5. Take Your Time - Hank Hollywood

6. Yes My Goodness Yes - Willie Hobbs

7. Fall For You - James Alexander Bright

8. One More Chance - Margie Joseph

9. Love & Flowers - Les Imprimés

10. One Woman Man - Leroy Brown

Geen opmerkingen:

Een reactie posten