maandag 28 november 2011

Hoesbui: Stevie Wonder

Ik ben een beetje uitgeschreven vandaag, mijn excuses daarvoor. Hoewel ik geen gebrek aan inspiratie heb, kan ik vandaag maar moeilijk een keuze maken. Ik had gehoopt dat Peter 'One More Time' van Redbone had staan, maar helaas, dat zou een leuk bruggetje naar De Schijnwerper op Golden Beat Years zijn. Ik heb vanochtend weer een nieuwe aflevering verzorgd met twaalf, zeer diverse, juweeltjes uit mijn platenkoffers. Die van Redbone zat er eveens bij. Stevie Wonder niet, maar die zat weer bij mijn ontbijt en dat was heel vroeg vanochtend. Niet 'Blowin' In The Wind', maar de recent ontdekte b-kant. Stevie klinkt daar wild en onstuimig met als klap op de vuurpijl zijn mondharmonica in de brug. Daarom mag hij vandaag Soul-xotica 'opleuken'.

Verder ben ik het afgelopen etmaal weer begonnen met bieden op Ebay. Dat was ik al langer van plan, maar met de telefoon is het niet eenvoudig. Door de pop-ups en video's op de site zit het werkgeheugen van de telefoon binnen twee pagina's propvol en dan heb je nog niet eens een bod uitgebracht! Ik verwacht dat twee van de vier singles nog wel een slag over de kop gaan, de platen waren nog maar net op Ebay gezet. Voorlopig ben ik de hoogste bieder op: 'Soul For Sale' van The John Schroeder Orchestra (1966), 'Do The 45' van The Sharpees (1966), 'Stronger Than Her Love' van The Flirtations (1967) en 'The Slow Fizz' van The Sapphires (1966).

Terwijl mijn eerste vrouwelijke 'fan' na vier dagen volgersschap alweer is vertrokken (misschien is ze geschrokken van mijn profielfoto?) en ikzelf ook maar volger ben geworden zodat ik eindelijk reacties kan bijwerken, vraag ik me nog wel iets af. Ik werk nu bijna een week met de desktop-versie, bezoekersresultaten waren niet zichtbaar op de telefoon. Ik viel laatst van mijn stoel toen ik zag dat deze praatpaal die dag 54 keer was bezocht. Vandaag zijn het nog steeds zesentwintig, maar het bericht van gisteren is zes maal bekeken. Kan iemand uitleggen hoe dat zit?

Morgen weer een 20 Years Ago Today met drie heruitgaven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten