woensdag 2 februari 2011

asjemenou!


Voor het eerst sinds weken was woensdag geen rokjesdag. Ik had geen zin om te scheren... Mijn gezicht, niet mijn benen! Een vrije dag zonder verplichtingen. Zal ik naar Meppel gaan? Mwah, net nog geweest... Leeuwarden? Garderobe shoppen bij Sylvia, wat vinyl bij Deja Vu en King Kong scoren? Nog even uitgesteld... Zwolle? Ja, waarom niet. In september voor het laatst bij Minstrel geweest. The Gathering wacht er ook al bijna even lang. Na vijftig euro kleiner te hebben gemaakt in de William Booth-iek in ruil voor een paar overhemden, stapte ik op de trein naar Zwolle.

Onderweg naar Minstrel even een boodschap gedaan bij Action en bij Christine LeDuc gekeken naar een outfit voor een toekomstig gothic-electro-feestje (nee, dank je! als een string van latex al 30 euro moet kosten, dan hoef ik niet aan een broek te denken.). En dan 'speedshoppen' bij Minstrel. Een klein uurtje, vier nieuwe elpees en een handvol singles.

The Gathering ligt er nog gewoon! Ik spring een gat in de lucht als ik 'Philharmonics' van Agnes Obel in mijn handen hou. Binnenkort meer over haar. Het gesprek met Arjen komt op Marissa Nadler. Ik zweer jullie dat Arjen me twee jaar geleden heeft verteld dat er niet aan de vinylversie van 'Little Hells' was te komen. Een misverstand? Hij goochelt moeiteloos een exemplaar van een plank. Voor een 'fan' loop ik hopeloos achter met vinyl van Marissa...

Vier maakt 'Epic', de laatste van Sharon Van Etten. Ik ken haar van een empeeverdrietje, een beetje Meg Baird-achtig. Moet wel bevallen, want ik heb hem nog niet gedraaid. Een hele wilde gok dus!

Schade? Honderd euro! Hoezo speedshoppen?

Elpees
* Sharon Van Etten- Epic
* The Gathering- Nighttime Birds
* Marissa Nadler- Little Hells
* Agnes Obel- Philharmonics

Singles
* Louis Armstrong- What A Wonderful World
* Donovan- Atlantis/ Lalena
* Gabrielle- I Wish
* Boudewijn De Groot- Waterdrager
* Donna Hightower- Summer Shades
* Sweet Sensation- Purely By Coincidence
* Tee Set- She Likes Weeds (Eindelijk! Zie augustus: Een spriet in een hooiberg)
* This Mortal Coil- Song To The Siren
* Trammps- Move
* T.Rex- Hot Love
* Steve Winwood- Higher Love

Geen opmerkingen:

Een reactie posten