zondag 31 januari 2021

Eindstreep: januari 2021


Het buitenavontuur is beperkt gebleven tot even snel met de e-bike op en neer naar Havelte. Het is redelijk druk buiten met mensen die genieten van het winterse zonnetje. Dat ik daar niet tussen loop, kan ermee te maken hebben dat ik doordeweeks alle hele dagen buiten ben. Zoals ook vanmiddag. Totdat ik me realiseer dat ik echt voer in huis moet halen, wil de pyjamabroek maar niet uit. Wel heb ik vanmiddag mijn baard afgeschoren. Dan ga ik nu de eerste maand van het nieuwe jaar besluiten. Laat me eerst eens beginnen met de platen die er (nog) niet zijn. Ik heb al tijden niet meer uit Amerika besteld en weet dus niet wat daarvan de gangbare verzendtijd is. Het is inmiddels zes weken sinds ik de order heb geplaatst. Dat is dan de gospelfunk-box van Cultures Of Soul. Verder heb ik een paar weken geleden een nieuwe release besteld van een Engels gezelschap. Ik heb alleen één foutje gemaakt: Ik laat me verleiden tot het psychedelische vinyl en deze komt pas begin maart uit. Ik heb de band laten weten graag een zwart exemplaar te willen ontvangen want deze hebben ze op voorraad. Daar komt geen antwoord op. Voorts heb ik een aankomende Cannonball besteld maar ook deze komt pas halverwege maart uit. Tot zover het nieuwe vinyl.

Ik hoop heel stiekem dat morgen de deurbel gaat en de singles van Mark arriveren. Het is al eens eerder gebeurd op een maandag en het scheelt mij fietsen met een zwaar pakket. Van Mark verwacht ik 52 singles. Vanuit Italië komen er dan nog zeven singles mijn kant op. Ik wacht even een paar dagen voordat ik een 12"-EP in de bestelling ga doen. Het wordt dus razend druk met de 'Singles round-up'-afleveringen in februari!

Welke singles zijn wel gearriveerd in januri? Een Cannonball, vier van Aker Records en acht van Demonfuzz. De laatste twee van Discogs. Eentje valt af want Wendy Alleyne is een vervanging van het oude exemplaar. De overige twaalf zijn allemaal bestemd voor de Blauwe Bak. Ik zal daar nu een top tien uit samenstellen.

1. I Can't Do My Thing - Barbara Acklin

2. Hungry For Your Love - Joe Perkins

3. After Loving You - Roy C.

4. Love Scenario - Mike James Kirkland

5. Everybody Makes A Mistake Sometime - Mitty Collier

6. Snoopy - The Playboys

7. Beggar Of Love - Little Ben & The Cheers

8. Mercey On Me - Louis Alias Otis

9. How Much Can A Man Take - Big John Hamilton

10. Please Don't Desert Me Baby - Gloria Walker & The Chevelles

Geen opmerkingen:

Een reactie posten