vrijdag 1 oktober 2010

nou moe!


Het moest niet mogen. Eerst tien uur slapen, vanavond 45 minuten horizontaal en nog steeds moe! Ik wil zoveel en heb nog het een en het ander te doen, maar er gebeurt niets. Ik moet nog set samenstellen voor morgenmiddag, als ik in De Buze ga draaien, ik wil nog even een rondje over De Woldberg lopen, maar zelfs de gedachte maakt moe!

Als klap op de vuurpijl zou ik maandag weer voor halve dagen beginnen. Buiten een mislukte herstart in het begin van dit jaar, is het anderhalf jaar geleden dat ik me ziek heb gemeld.

Een goede vriendin sukkelt al enige tijd met haar gezondheid. Toen ze me vertelde dat ze een polsslag van honderd had, moest ik bekennen de mijne niet te weten. Vanavond toch eens geteld en wat denk je? Precies honderd! ,,Dat vermoeid erg", had ze gezegd. Dat verklaart iets?

Ik ben sinds een week wel weer aan de bloesemremedie die mij vorig jaar zó actief maakte, dat ik op 20092009 een lange fietstocht maakte. Ook nu heeft het al wel geholpen, maar de vermoeidheid overheerst!

Chrissie Hynde leende niet alleen het liedje van haar toenmalige lief Ray Davies. Dat 'froeselhemd' en jasje is vast door Davies in 1968 in Carnaby Street gekocht. Ik ben echter verknocht geraakt aan de demo van The Kinks voor hun album 'Kinda Kinks'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten