zondag 31 oktober 2010

kwiskwek 2


Vraag 1: Wat heeft The Turtles te maken met de Nationale Popkwis 2010? Antwoord: He-le-maal niets! Ik had dit hoesje bij de opruiming over het hoofd gezien en bovendien wil ik liever nog eens een minder bekende single van The Turtles behandelen. Dus toch nog eens de camera ter hande nemen om mijn 'You Know What I Mean' op de gevoelige plaat leggen. Maar... ik hou jullie onnodig in spanning. We gaan kwiskwekken!

Ik had stiekem gehoopt op een plaatsje op de Top 40 en... we hebben het waar gemaakt! We? Jazeker, Punk Fluit bleek een hecht team, ook al moesten we het zonder Marianne stellen. We zijn 39e van de 55 geworden.

Ik had me onnodig druk gemaakt over de jaren tachtig. Bij mij is dat decennium min of meer blanco. Voor Stefan gaapt tussen Velvet Underground en het millenium een groot gat. Albert moet het normaal gesproken ook van muziek van voor 1979 hebben. We hebben alledrie ons steentje bijgedragen. Ik geloof dat we 80% van de vragen over dat tijdperk goed hadden!

Nee, qua nieuwe eeuw ging het minder van een leien dakje. Natuurlijk kunnen we allemaal die oorwurm van Juanes neuriƫn, maar hoe heet het kreng? En hadden we Death Cab For Cutie niet moeten weten?

Nee, dat hoefde niet. Over het algemeen scoorden we best goed, hadden een gezellige middag en zijn dik tevreden met de 39e plek! Ik hoop dat Albert en Stefan gelukkiger zijn geweest met de cd's. Die van mij zijn glimmende biervilten. Maar Albert had tien elpees voor me meegenomen, dus mij hoort u niet klagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten