maandag 4 oktober 2010

haatdraaien 2: Johannes Kilometers


Steenwijk, vrijdag 8 oktober 2010.

De politie van Steenwijkerland heeft hedenochtend een 35-jarige inwoner van Steenwijk aangehouden. De man, een werknemer van de jubilerende Noordwestgroep, zou een voorman en enkele collega's stelselmatig hebben mishandeld. Iedere werkdag zou hij gedurende vijf minuten mensen in het wilde weg hebben geslagen.

Volgens getuigen zou de man op wisselende tijdstippen losse handjes krijgen. Erg toevallig wordt op dat moment een 'gouwe ouwe' gedraaid op Sky Radio, die de hele dag op de kerstballen-inpakafdeling door de luidsprekers schalt. Uw dienstdoende journalist kan nog melden dat rood-met-glitters dit jaar een 'must-have' voor uw dennenboom is.

De man, volgens medische rapporten een zwaar alcoholist (...), gaf als verklaring dat een dag té kort is voor vijf minuten drama. Hij is veroordeeld tot een taakstraf met een lengte van 1080 maal 'Music' van John Miles, waarop de man hoger beroep zou aantekenen.

Het bedrijf spreekt van een geluk dat de werknemer die avond niet op het 50 jarig-jubileumfeest zou komen, zodat de gasten volop kunnen genieten van Jannes.
(Bron: De Opslegte Steenzeiker Koe-krant)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten