zaterdag 18 september 2010

een vangst van 302,5 centimeter!

Vandaag 2 voor de prijs van 1! De eerste wel zonder illustratie, omdat één van de aanwinsten morgen aan de beurt is. Die kocht ik vorig jaar onder invloed van de hersenschudding op cd. Welke? Dat verklap ik nog niet...

,,Je kan hem om half vijf ophalen", meldde de fietsenmaker. Terwijl die bezig was mijn achterband te vervangen, nam ik een kijkje op de Pikkepoelie. Dat is een overdekte rommelmarkt die de eerste, derde en (eventuele) vijfde zaterdag van de maand open is.

Een mishandelde single van Barend Servet en 'The Lexicon Of Love' van ABC met de Spaanse titels gingen aanvankelijk terug in de bak. Uit een stapel cd's zocht ik het aftandse 'It's Reggae Time' voor een forumcollega die Earth & Fire spaart. De deuntjes zijn ingespeeld door de gebroeders Chris en Gerard Koerts met Ab Tamboer, allen ex-leden van de vermaarde groep. Ik noem eerst ook nog een 78 toeren-plaat: 'Dixie Souvenir' met 'Beer And Pretzel Boogie' van Steve Kirk & The Kirkatures. Geen idee wat de leeftijd is, dat moet ik nog opzoeken. Verder de volgende elpees:
* Bee Gees- Best Of Bee Gees
* Chakachas- What A Night (10")
* Chicago- Chicago (1979)
* Fats Domino- Fats On Fire
* Jose Feliciano- The Windmills Of Your Mind
* Golden Earring- Superstarshine Vol. 1
* Klaatu- Klaatu
* Lynyrd Skynyrd- Nuthin' Fancy
* Lou Reed- Berlin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten