donderdag 26 augustus 2010

Rod mag het zeggen...


Even een kijkje achter de schermen van soul-xotica? De klok loopt acht uren achter, waardoor ik de volgende nacht nog steeds een bericht van de vorige dag kan maken. Ideaal, omdat ik rond middernacht de meeste inspiratie heb. Als ik dan een concept opsla, kan ik dagen later nog steeds een posting van die dag plaatsen. Ziehier: Vrijdag 27 augustus, 18 uur en een opgeslagen concept van gisteren...

Een kater weerhoudt me ervan om te schrijven. Neen, ik heb louter ijsthee genuttigd! Het was De Nacht Van Steenwijk. Ik heb eerst uiterst gezellig bij een vriendin gegeten. De conversatie hou ik privé, maar met haar kom ik in een zeer openhartig gesprek. Een hartelijk gesprek, welteverstaan! Een echte 'eye-opener' aan beide kanten. Tegelijk heb ik afgesproken om met een andere lieve vriendin op stap te gaan. De 3J's wilde ik sowieso niet behandelen en, hoewel ik enthousiast was, ga ik de Top 100-band Papa Di Grazza evenmin ruimte bieden!

In Het Pandje speelt een bereleuk bluesrock-bandje, de sfeer is optimaal, ben nog steeds hees van 'Twist And Shout' van The Beatles... Kortom: De avond kan niet stuk? Jawel hoor. Vriendin gaat Duvels drinken alsof het pils is en dan... Dan mag Rod het zeggen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten