zondag 1 mei 2022

Eindstreep: april 2022


Er bestaan enkele plannen voor deze zondag, maar het wordt andermaal een rustdag. Vanmiddag heb ik even achter huis gezeten. Ik zit behoorlijk ingekapseld tussen bomen en schuttingen waardoor buiten zitten heel snel mogelijk is. Vanavond heb ik de grijze container aan de weg gezet en verder ben ik niet uit huis en van het erf af geweest. Vanavond een knaller van een uitzending gemaakt en nu moet ik de voorbije maand nog afsluiten. Ik doe het zoals ik het heb voorgenomen: Een 2-in-1 met zowel een top tien van de Blauwe Bak als van de algemene singles. Als ik donderdag geen platen had gekocht, zou het een hele korte 'Eindstreep' zijn geworden. Er zijn namelijk acht singles die nog onderweg zijn. Een aantal ervan zou ik inmiddels al hebben verwacht. Ik ben de nieuwe maand meteen goed begonnen want ik heb weer een bedrag betaald aan Mark voor een volgende lading.

Ik heb deze maand totaal 47 singles gekocht. Acht daarvan zijn dus onderweg, de overige 39 komen uit Hoogeveen. Vanmiddag ontdek ik dat ik de Smokey Robinson ook bij Mark heb gereserveerd. Deze gaat bij hem van de stapel af. Verder heb ik vanavond gezien dat ik 'I Love You' van Yellow reeds in de Nederlandse persing heb. De Duitse mag blijven maar rekent niet mee voor de top tien. Met de 'pre-orders' zijn er tien voor de Blauwe Bak en zes dubbele singles. De Blauwe Bak top tien bestaat goeddeels uit de singles van Mark die ik al in maart heb afgerekend.

1. I Am - Laura Rain & The Caesars

2. Warning - Clarence Carter

3. I'll Belong To You - Clyde McPhatter

4. I Got To Tell It - Solomon Burke

5. Let Us Pray - Gospel Clouds

6. Tell Me Tomorrow - Smokey Robinson

7. Let's Do It Again - Lenny Dexter

8. Time Will Pass You By - Tobi Legend

9. Love Me Right - Gary Toms Empire

10. Ba'e Brother - Keni Lewis

Clyde McPhatter reken ik nog altijd als een 'nieuwe aanwinst' omdat de oude niet veel luisterplezier heeft geboden. Ik heb Laura Rain afgelopen week nog geplaatst als Week Spot en dus hou ik het bij de nummer 1 uit de algemene bakken als fotomodel. De top tien ziet er als volgt uit...

1. Release Me - Wilson Phillips

2. Me Myself I - Joan Armatrading

3. Never Let Her Go - David Gates

4. Someday - Lisa Stansfield

5. No Sad Song - Helen Reddy

6. Pretty Belinda - Chris Andrews

7. Dance Little Lady Dance - Tina Charles

8. Female Intuition - Mai Tai

9. Get Lucky - Jermaine Stewart

10. The Spirit Of Woodstock - Shakin' Stevens & The Sunsets

Geen opmerkingen:

Een reactie posten